Runway Night Run er et ’non-profit’ event, der arrangeres i samarbejde mellem de institutioner, der står for den daglige drift og afvikling af flytrafikken.

Runway Night Run afvikles med støtte fra idræts og velgørenhedsorganisationer, der godtgøres for at stille mandskab til rådighed under afviklingen.

Løbets overskud overføres til en fond, der dels skal sikre gennemførelse og udvikling af ’Fonden Runway Night Run’, men primært støtte danske krigsveteraner med krigsskader i deres bestræbelser på at genoptage/videreføre et aktivt idrætsliv – trods deres krigsskader.

 

SPAR NORD FONDEN

Spar Nord Fonden har reageret særdeles positivt på vores fondsansøgning og har på deres seneste bestyrelsesmøde tildelt Runway Night Run 15.000 kr. til løbets gennemførelse. I fondsansøgningen var der lagt særlig vægt på formålet med løbet og at vi gennem samarbejde med det lokale næringsliv ville skabe et event der havde lokalt opbakning, var synligt i nær miljøet som et væsentligt arrangement, men som også rakte ‘længere ud’ og satte Nørresundby, Aalborg og Nordjylland på landkortet.

Samarbejdspartnere

Aalborg Lufthavn

Naviair
Flyvestation Aalborg

Copyright 2017 - Runway Run - 26. august 2017 - Aalborg lufthavn - TILMELDINGEN ER ÅBEN!

scroll to top